De krachten van Wilskracht

team-2.jpg

vlnr: Ilse, Marrit, Ineke. Rianne, Janneke en Gwen

Bij Wilskracht werken we met een vast team van gekwalificeerde begeleiders die de gewenste ondersteuning bieden. Hierdoor scheppen wij voorwaarden voor veiligheid, geborgenheid, structuur, gezelligheid en sfeer.

We willen ons even aan jullie voorstellen!

 

Naast mijn baan als leerkracht in het voortgezet speciaal onderwijs mag ik met trots zeggen, dat ik deel uit mag maken van het team Wilskracht. Door deze 2 werkplekken te combineren probeer ik de voorbereiding op dagbesteding en de overgang van het schoolse leven naar een nieuwe werkplek zo soepel mogelijk te maken.

Ik vind het belangrijk dat ik warmte, het gevoel van veiligheid en jezelf mogen zijn met alles wat daarbij hoort, uitstraal naar onze medewerkers.

Samen leren, van en met elkaar genieten van deze prachtige werkplek, dat is wat ik hoop samen te mogen doen.

 

Ilse Zwanenberg

Voor mij een hele nieuwe uitdaging. Ik mag sinds januari 2023 ervaren hoe het is om met werken met deze mooie, bijzondere doelgroep.

 

Ik vind het belangrijk om een vertrouwde en fijne omgeving te hebben waarbij we van elkaar  mogen leren en je mag zijn wie je bent. Voor mij is de dag geslaagd als we aan het einde van de middag met z'n allen met een glimlach naar buiten lopen.

 

Zien we jou we jou binnenkort op deze prachtige werkplek? 

Wie weet tot snel!

 

Marrit Heerkens

Tijdens mijn werk bij Cello  en als vrijwilliger bij de molen heb ik mogen ontdekken dat ik iemand ben die graag mensen in hun kracht zet en mensen samen brengt. 

Ik voel me erg betrokken bij de mensen die ondersteuning nodig hebben en vind het belangrijk dat iedereen een kans krijgt.

Ik zou je graag willen laten ervaren dat je bij mij rust, vertrouwen en structuur vind.

Ik kijk er naar uit om met je kennis te mogen maken.

 

Ineke Pennings

Eigenaresse Wilskracht

Al langere tijd werkzaam als vrijwilliger van molen De Zwaan, en sinds januari 2023 ook werkzaam bij Wilskracht.

Ik vind het heel belangrijk dat je kan zijn wie je bent en kan doen wat bij je past. En daarbij help ik je graag. Nieuwe dingen leren is mooi, maar gezelligheid op zijn tijd, daar houd ik ook wel van. Ik vind het belangrijk dat jij je veilig en gewaardeerd voelt en 's middags met een goed gevoel naar huis gaat. Dus wie weet werken we binnenkort wel samen op deze mooie plek.

 

Rianne vd Biezen

Sinds mei 2022 ben ik betrokken bij Wilskracht, eerst als begeleider en sinds 1 januari 2023 ook als trotse eigenaar, samen met Ineke.

Wat het werken bij Wilskracht mooi maakt is de kleinschaligheid en persoonlijke betrokkenheid van iedereen die hier een rol speelt; begeleiders, medewerkers, vrijwilligers, gasten en dat op een prachtige plek in Vinkel. Korte lijnen met het netwerk, eigen invloed ervaren, denken in creatieve oplossingen en mogelijkheden en kijken naar de mens achter de beperking staat voor mij centraal en is wat dit werk zo mooi maakt.

  

Janneke Tel-Janssen

Eigenaresse Wilskracht

Mijn naam is Gwen Smies en ik ben werkzaam als gedragskundige in de VG-sector. Sinds februari 2023 mag ik ook betrokken zijn bij Wilskracht, en mag ik meedenken met het team om een zo mooi mogelijke werkplek voor de medewerkers te creëren. Ik geef het team bijscholing, denk mee in situaties en kan de rol van vertrouwenspersoon innemen. Ik heb er zin in!

 

Mijn naam is Luca Renswoude 22 jaar oud, en ik woon in het mooie Heeswijk Dinther.

In mijn vrije tijd werk ik bij DIS op de Noordkade ook vind ik het leuk om te gaan sporten, en om lekker stappen met vrienden.

Ik volg de opleiding maatschappelijke zorg en ben bezig met mijn laatste jaar.

Dit jaar loop ik stage bij Wilskracht.

Ik heb het ontzettend naar mijn zin.

De combi met horeca  en zorg vind ik heel heel erg fijn.

De komende tijd ga de medewerkers goed observeren en daaruit doelen opmaken waardoor ze zich nog verder kunnen ontwikkelen.

Graag ontmoet ik je bij Wilskracht voor een heerlijk kopje koffie of iets anders lekkers.

 

Luca Renswoude

 

Vanaf de start ben ik betrokken geweest bij Wilskracht. Ik heb samen met Ineke de contouren uit mogen zetten en de randvoorwaardes kunnen scheppen die belangrijk waren voor Wilskracht.

Er wordt met liefde en passie gewerkt wat de medewerkers ten goede komt.

1 januari 2023 ben ik met vervroegd pensioen gegaan en kijk terug op een hele fijne tijd op deze mooie werkplek. Wilskracht is en blijft in beweging zodat er steeds ontwikkeling is.

Het is een fijne werkplek waar ik nog steeds graag kom en waar ik mij altijd welkom voel.

 

Groet, Rita van de Ven

Mede initiatiefneemster

 

Instagram
Facebook
YouTube

Deze website wil gebruik maken van cookies.